Κωνσταντίνος Καραμεσίνης MSc , DDS

Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2009. Παρέμεινε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή για ένα έτος και έπειτα εργάστηκε σε Οδοντιατρική Κλινική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και το 2016 έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης με βαθμό Άριστα, καθώς και την άδεια τίτλου ειδικότητας στην Ορθοδοντική. 

Διαθέτει πιστοποίηση της τεχνικής διάφανων ναρθήκων Invisalign καθώς και των συστημάτων γλωσσικής ορθοδοντικής Incognito και Win και αποτελεί μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών. Έχει παρακολουθήσει και λάβει μέρος με αναρτημένες ανακοινώσεις και ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει διακριθεί λαμβάνοντας βραβεία και υποτροφίες. 

Από το Σεπτέμβριο του 2017 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και από το Σεπτέμβριο του 2018 διατηρεί την ορθοδοντική κλινική Smiley Orthodontics στο Περιστέρι Αττικής.